LMG strategie+creatie

LMG strategie+creatie is het reclamebureau dat verantwoordelijk is voor de organisatie van netwerkevent Contacta.nl.

LMG strategie+creatie

Netwerkevent Contacta.nl wordt georganiseerd door het reclamebureau LMG strategie+creatie. Naast de organisatie van events werkt LMG vooral aan campagnes, merkidentiteiten, huisstijlen, social media campagnes, films en het grafisch design van diverse regionale en nationale klanten. De ervaring vanuit het reclamebureau wordt ingezet voor events als Contacta.nl.

Strategie als solide basis

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

LMG is al meer dan 15 jaar een resultaatgedreven, full service reclamebureau dat opdrachtgevers adviseert op het gebied van merkstrategie en positionering. Door vanuit merkmethodieken te redeneren, wordt er een solide basis gelegd voor de ontwikkeling van onderscheidende creatieve concepten.

Creatie met een doel
Voor werkzaamheden op het gebied van grafisch ontwerp, DTP, de ontwikkeling van websites en webshops, film & audio, Google campagnes en social media heeft LMG een enthousiast team van 10 specialisten in dienst. Het bureau is in staat om, op basis van doelen en behoeften, succesvolle multichannel reclamecampagnes te ontwikkelen.

Events
Naast de ontwikkeling van strategieën en middelen, is het reclamebureau verantwoordelijk voor de organisatie van een aantal grote events, zoals Contacta.nl, Tour de France Arrivée Zélande, Kerst aan de Kust en Horecabeurs Goes.

Van Rico Moda tot TUI
Het klantenportfolio van LMG bevat zowel internationale als regionale en lokale ondernemingen, opererend in uiteenlopende branches. Daarnaast werkt LMG aan projecten van lokale en regionale overheden. Door deze diversiteit heeft het reclamebureau een breed ontwikkelde kijk op strategie en creatie. De gebruikte methodieken zijn toepasbaar op zowel profit als non-profit organisaties. Bekijk het volledige portfolio online.

Klaar voor de next step?
Heeft u een uitdaging voor ons of een idee dat u graag uitgewerkt zou zien? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Wij helpen graag om uw gedachten om te vormen naar concrete concepten. Laat ons weten wat uw ambities zijn en we bekijken samen hoe we ze kunnen realiseren.

LMG strategie+creatie
Frans den Hollanderlaan 10 A
4461 HN Goes

T.  0113 850 899
E.  info@lmg.nl
W. www.lmg.nl

Thema: Sterke Schakels

Thema: Sterke Schakels

Meer informatie
LMG strategie+creatie

LMG strategie+creatie

Meer informatie

Ja, ik ontvang graag updates