Partners

Een overzicht van de partners van Contacta

Partners

LMG strategie+creatie, organisatie

LMG strategie+creatie, organisatie

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

De Bode, mediapartner

De Bode, mediapartner

Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerken zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, online en offline te delen met haar lezers.

Zeeland Zakelijk, nieuws website

Zeeland Zakelijk, nieuws website

Online spraakmakend zakelijk zichtbaar zijn binnen Zeeland kan gericht met Zeeland Zakelijk. LMG verbindt ondernemers in Zeeland en bereikt met haar online nieuwsbrief ruim 20.000 directe contacten. Iedere vrijdag wordt de nieuwsbrief van Zeeland Zakelijk verstuurd en de dagen erop volgend worden de items verspreid op de social mediakanalen. Ons social media bereik betreft ruim 8.000 volgers.

Zeeuwse Vacaturebank, kennispartner

Zeeuwse Vacaturebank, kennispartner

De Zeeuwse Vacaturebank is een van de kennispartners van Contacta. De Zeeuwse Vacaturebank is dé plek waar Zeeuwse werkgevers en werkzoekenden samenkomen en laat zien hoeveel carrièrekansen Zeeland te bieden heeft.

Omroep Zeeland, mediapartner

Omroep Zeeland, mediapartner

Als de officiële publieke omroep van de regio vervult Omroep Zeeland een belangrijke rol in het informeren, vermaken en verbinden van de inwoners van Zeeland. Omroep Zeeland is als publieke omroep een van de mediapartners van Contacta! Omroep Zeeland heeft een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en werkt nauw samen met verschillende organisaties, verenigingen en evenementen in de regio. Ze geven de inwoners van Zeeland een stem en bieden een platform om belangrijke kwesties te bespreken, meningen te delen en de regionale identiteit te versterken.

Eezie, kennispartner

Eezie, kennispartner

Eezie wil jongeren laten zien hoe leuk Zeeland is en hoeveel kansen hier liggen. Bedrijven bieden stages en (bij)banen aan. Onderwijsinstellingen zetten bijzondere opleidingen in de kijker. Door campagnes en acties wordt Zeeland beleeft in zijn beste vorm. Young professionals en Zeeuwse studenten buiten Zeeland ontmoeten elkaar bij meet-ups en vinden via Eezie de interessantste vacatures in Zeeland en de leukste events.

Goes is Goes, kennispartner

Goes is Goes, kennispartner

Goes is Goes is een organisatie die zich inzet voor het verbinden en promoten van de unieke kenmerken van de stad Goes. Het doel van Goes is Goes is om de levendige cultuur, rijke geschiedenis, diverse winkels en restaurants, evenementen en de prachtige omgeving van Goes te belichten. Ze werken samen met lokale ondernemers, organisaties en instellingen om het beste van Goes naar voren te brengen en de stad op de kaart te zetten.

Ja, ik ontvang graag updates