Contacta 2024: Maak optimaal gebruik van alle ‘Sterke Schakels’

Het thema is niet alleen relevant voor het bedrijfsleven, maar ook voor onderwijsinstellingen, overheden en andere belanghebbenden. Tijdens Contacta komt het thema op allerlei manieren langs om standhouders en bezoekers verder en breder te laten kijken dan ze misschien gewend zijn.

Contacta 2024: Maak optimaal gebruik van alle ‘Sterke Schakels’

Editie 36 van netwerkbeurs Contacta staat in november in het teken van ‘Sterke Schakels’. “We benadrukken met dit thema de kracht van het verbinden van partijen, ideeën en talenten”, legt directeur Perry Kentin van beursorganisatie LMG strategie+creatie, uit. “We hebben hier in Zeeland zóveel sterke schakels, maak er gebruik van.” 

LMG strategie+creatie organiseert de jaarlijkse beurs in de Zeelandhallen in Goes voor de twaalfde keer en koppelt er ieder jaar een thema aan. Dit keer gaat de speciale aandacht naar de sterke schakels in Zeeland. Deelnemers worden aangemoedigd om hun netwerken uit te breiden en waardevolle verbindingen te leggen voor innovatie en groei. “Succesvolle verbindingen en samenwerkingen zijn essentieel voor groei en veerkracht, zowel op individueel als op organisatorisch niveau”, stelt Kentin. Het goede nieuws daarbij is dat Zeeland ontzettend veel sterke schakels rijk is. Daarmee kan iedereen - ondernemer, student, werknemer, beleidsmaker - zijn voordeel doen. Wanneer zij 5, 6 en 7 november samenkomen in de Zeelandhallen, is dat de inspirerende boodschap. 

Oplossingen
Het thema is niet alleen relevant voor het bedrijfsleven, maar ook voor onderwijsinstellingen, overheden en andere belanghebbenden. Tijdens Contacta komt het thema op allerlei manieren langs om standhouders en bezoekers verder en breder te laten kijken dan ze misschien gewend zijn. “We zijn ons niet altijd bewust van alle sterke schakels die we in Zeeland hebben. De oplossing die je zoekt, ligt vaker vlak om de hoek dan je denkt. Het doel van Contacta 2024 wordt iedereen ervan bewust maken dat ze zelf een schakel zijn, laten zien welke sterke schakels er allemaal zijn en iedereen meegeven optimaal gebruik te maken van de expertise die we hier hebben. Als je de juiste contacten hebt, zul je zien dat er vrijwel altijd een schakel is in Zeeland die jou verder kan helpen.”

Ja, ik ontvang graag updates