Het is goes werken in Goes!

Goes is een aantrekkelijke gemeente om te werken. De stad en omliggende bedrijven bieden werkgelegenheid aan zo’n 27.000 mensen en met een groeiende economie, loopt dat aantal naar verwachting verder op. Niet voor niets wordt Goes door Elsevier genoemd als economische toplocatie in Nederland.

Het is goes werken in Goes!

Goes

Begrensd door Veerse Meer en Oosterschelde combineert het levendige Goese stadse genoegens met een landelijke en waterrijke omgeving. Het is de gezelligste winkelstad van Zeeland met een royaal winkelaanbod dat zich concentreert rondom de Grote Markt waar ook veel gezellige cafés en restaurants te vinden zijn. Goes is de uitgaansstad van de Bevelanden met een theater, poppodium, filmhuis en bioscoop. De stroomtrein, stadsrecreatiepark Hollandsche Hoeve, Historisch Slot Oostende en het Omnium zijn enkele populaire attracties en hiernaast is Goes het hele jaar door het decor van een gevarieerd aanbod van leuke evenementen. De historische stadshaven in het centrum van Goes heeft een directe verbinding met de Oosterschelde die hoog aangeschreven staat bij sportduikers, vissers en watersporters. Kortom: wie Goes bezoekt wordt aangenaam verrast door het aantal voorzieningen en activiteiten die deze historische stad biedt.

Het is goes werken in Goes!

Goes is een aantrekkelijke gemeente om te werken. De stad en omliggende bedrijven bieden werkgelegenheid aan zo’n 27.000 mensen en met een groeiende economie, loopt dat aantal naar verwachting verder op. Niet voor niets wordt Goes door Elsevier genoemd als economische toplocatie in Nederland. De komende vijf jaar ontstaan er naar verwachting duizenden vacatures, vooral in de zorg en de techniek. Maar ook in andere sectoren is er volop werk, bijvoorbeeld in de detailhandel, horeca, dienstverlening en industrie. Bovendien biedt Goes werknemers een grote keuze aan woonruimte, in aantrekkelijke wijken en dorpen, en goede onderwijsvoorzieningen voor de kinderen.

Naast werknemers, vestigen ook ondernemers zich graag in Goes: er is veel vraag naar bedrijfsgrond en het ondernemersklimaat wordt zonder meer als positief ervaren. De ‘gunfactor’ is hoog en ondernemers onderling zijn gericht op samenwerking. Kort samengevat: Goes is een gemeente waar het goes ondernemen én werken is! 

Kijk voor meer informatie op www.goesisgoes.nl 

Ja, ik ontvang graag updates